Copyright © 2023. All Rights Reserved

Уханието на личното име Рецепта за ползване

13 май 2024
Уханието на личното име Рецепта за ползване

     

                                                   

 

 

 

 

     Единственото Ухание от музиката, създадено по личната рецепта от името и датата на раждане.

     Щом сте стигнали до тук означава, че вече имате своя личен аромат.

  Аромат за сетиво - обоняние. Нали знаете, че обонянието никога не заспива. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Аромата ще помога на мозъка Ви и неговото бавно и постепенно слизане към алфа, делта и тета нива/ нивата на съня/. Това състояние лесно ще се запомни от мозъка, ще се създадат нови връзки към спокойствието.

                                                          

 

 

 

 

  Рецепта за ползване: 

 

 

 

 

          16 последователни дни преди лягане намажете областа под носа и китките. 

Без никакава нагласа и други настройки се оставете в уюта на уханието, опознавайте го, насладете се на различните и променящи се съставки.

След тези 16 дни носете гилзата с вас и когато имате нужда помиришете, опознайте дали някоя съставка не се откроява.
Аромата ще Ви пренесе лесно към онова познато състояние на спокойствието, което познавате от 16 -те дни.


Сканирайте /проследете мислено/пулса си, проследете емоциите и настроението си, чистотата на мислите ....Ускорения пулс ще стане по бавен, по лесно ще дишате и после мислите. 

   

Не след дълго постоянството Ви ще бъде наградено:

Когато сте успокоили ритъма на пулса и мисълта си, хванете тази минаваща мисъл.

- Тя е Ваша и просто я последвайте!

В състава на аромата са включени подбрани парфюмни масла за релакс, спокойствие, живи сънища, антистрес и противоалергия. Маслата са доставени от далечните Нова Зеландия, Мадагаскар, Австралия.

 

Съставките и рецептата от цветовете и тоновете в името 

 

 

тон "ДО" - червено знания, съзнание, подсъзнание, умения, родова свързаност 

- Vetiver, ще Ви пренесе към активно сънуване, използва се в натуралната парфюмерия от години като фиксатор заради уникалния си аромат. Това масло е известно със способностите си да насърчава релаксацията и баланса. Vetiver е подходящ за употреба преди лягане, защото има способността да успокоява ума, предизвиква "живи сънища".

- Роза Сентифолия високо ценена заради богатия си флорален аромат, абсолюто от Роза Сентифолия е известна и със своите релаксиращи свойства като помага за успокояване на емоциите и внася приемане в случай на скръб. Може да насърчи успокояването преди сън, когато се дифузира или се прилага локално, разредена в базово масло.

Изключително полезна е за подмладяване на кожата, тъй като розовото масло противодейства на видимите признаци на стареене, намалява появата на бръчки и спомага за изглаждане на кожата. Също така се смята, че Роза Сентифолия помага на жените, които преминават през различни хормонални промени. Широко използвана в парфюмериата.

тон "РЕ" оранжево - движение, активност, динамика, осъществяване, организираност

- Етеричното масло от Кумкуат не е просто цитрусово етерично масло. С особено високото си съдържание на лимонен, то предоставя ярък, красив аромат, заедно с изобилие от ползи. Когато се дифузира, може да помогне за повдигане на сетивата и енергизиране на ума. Ако имате нужда от сутрешно ободряване или следобедно ободряване, етеричното масло от Кумкуат е чудесен избор. Терапевтично Кумкуат може да ви помогнат да се успокоите, когато се чувствате обзети от емоции. Освен това може да помогне за поддържане на здрава имунна система. Богатият аромат добавя забележителна свежест в дома ви, като същевременно създава положително настроение.

тон "МИ" жълто - Воля, сила, мечти ,творческо вдъхновение

- Лимонът има свеж, пикантен аромат на цитруси, който освежава, енергизира и повдига духа; този аромат е ободряващ за сетивата и прекрасен за мирис. Родом от Италия, етеричното масло от Лимон се използва от векове. За разлика от други масла, които са дестилирани чрез парна дестилация, етеричното масло от Лимон се екстрахира от кората на плода чрез студено пресоване. Този силен, но освежаващ аромат, е известен с това, че поддържа здрава имунната система, повдига и ревитализира и добавя прекрасен аромат на лимон към почистващите препарати

- "Цветето на цветята“). Топлият, сладък флорален аромат на маслото от Иланг Иланг изпълва с аромат на топъл бриз от южната част на Тихия океан. То е добре известно като афродизиак и може да бъде прекрасно, ако се добави в романтична масажна смес. Улеснява ума, освобождава нервното напрежение и помага на цялото тяло да се отпусне.

- Маслото от Зелена Мандарина може да бъде чудесно приповдигащо масло. Именно поради сладкия си, свеж аромат, мандарината може да помогне за успокояване на нервното напрежение и тъга.

- Произхождайки от Бергамо, Италия, това етерично масло се добива от корите на плодовете на бергамотово дърво. Плодът много прилича на портокал и отделя своите вещества чрез студено пресоване. Както всяко друго етерично масло, маслото от бергамот трябва да се съхранява в стъклена бутилка с кехлибарено оцветяване.

Етеричното масло от Бергамот е любимо сред потребителите на етерично масло заради цитрусовия си, уникално жив аромат с подтонове на флорални нотки и многобройните терапевтични свойства. Прекрасният аромат на етерично масло от Бергамот е известен с това, че поддържа психичното здраве и яснота, като дава тласък на ума. Също така може да помогне за облекчаване на чувството за безпокойство, особено по време на тъга и скръб. Етеричното масло от бергамот е нежно за грижа за кожата „направи си си сам“ и спомага за поддържането на здравето на кожата при склонна към акне или мазна кожа. Това етерично масло може да се добавя и към масажни смеси, за да помогне за намаляване на мускулното напрежение и за облекчаване на стягането, причинено от тежка тренировка.

- Лаймът често се използва за своите приповдигащи и ободряващи свойства. Когато се разпръсне, сладкият, чист цитрусов аромат може да изчисти съзнанието ви и да насърчи умствената енергия. Също така може да помогне за поддържането на здрава имунна система.

 

         тон "ФА" зелено - Енергийния център на сърцето, баланса и мирът в душата 

- Хималайското кедрово дърво има отлични свойства в поддържането на здрава дихателна система, особено през онези (привидно) безкрайни зимни месеци! Добавено към продуктите за грижа за кожата, може да помогне за балансиране на мазна кожа и е прекрасно масло за дифузия за емоционална подкрепа.

Използва се при: акне, артрит, бронхит, кашлица, цистит, пърхот и косопад, дерматит и стрес

- Етеричното масло от Кипарис произхожда от Испания, добива се чрез парна дестилация от листата на кипарисовото дърво. Кипарисът има свеж, чист аромат, който е тревист, пикантен, с леко дървесен вечнозелен аромат. Това масло е любимо заради многобройните си терапевтични свойства. Кипарисът може да се използва за поддържане на здрава дихателна система, придаване на емоционална сила и облекчаване на вените тип паяжина които са нормална част от стареенето. Кипарисът е идеален за поддържане на здрава дихателна система през цялата година, особено по време на сезонни пристъпи на кашлица. Приповдигащият аромат има много успокояващс емоционални качества, което осигурява комфорт по време на скръб и тъга. Ароматът на Кипарис също е подходящ за добавяне към изцяло естествените дезодоранти.

тон "СОЛ" синьо 

- Етеричното масло от Синя Вратига е ценно и ценено масло поради своя завладяващ аромат и своите изчистващи и успокояващи свойства. С наситен син оттенък и сладък, свеж аромат, маслото от Синя Вратига осигурява незаменима подкрепа за здрвословното дишане при хора с алергии, помага за зарастване на раздразнената кожа и поддържа самочувствието, увереността и ентусиазмa.

тон "ЛА" лилаво 

- Етеричното масло от Палмароза има мек, сладък, цветен аромат и често се дифузира, за да освежи и дезинфекцира въздуха. Също така се счита за отлично масло за балансиране на всички типове кожа. Това е чудесно масло за поддържане на здравето на храносмилателната система. Палмарозатa също се счита за полезна за повдигане на духа и успокояване на емоциите. Използва се при сезонни вируси, а също и като естествен репелент.

- Етеричното масло от Салвия Скларея(Clary Sage) се извлича с помощта на парна дестилация от листата и цъфтящите върхове на растението Clary Sage, за да се създаде етерично масло, което е 100% чисто без абсолютно никакви добавки или подобрители. Тава масло в сред любимите на ползвателките на етерични масла, когато става въпрос за проблемите на жените. За да помогне за облекчаване на проблемите, породени от менструалния цикъл Clary Sage може да се използва чрез масаж ниско долу по корема, разтворено с базово масло в съотношение 2-5% или дифузирано, за да създаде балансираща атмосфера. Прекрасният аромат на Clary Sage е много земен и има нотки, които са плодови, флорални, орехови и тревисти. Този много успокояващ аромат е ключовата комбинация, която помага да се създаде атмосфера, балансираща и успокояваща, когато емоциите са разпалени.

- Лавандула или Lavandula Angustifolia, е пълноценно парно дестилирано масло от цъфтящите върхове на растението Лавандула. Известно с многобройните си употреби, етеричното масло от лавандула е световно известно като едно от най-популярните и универсални масла в света и с основание! Лавандулата има невероятно сладък, флорален, билков аромат и е високо ценена заради многобройните си терапевтични свойства. Само миризмата на лавандула може да помогне за създаването на спокойна, мирна и релаксираща обстановка. Дифузирайте етеричното масло от Лавандула преди лягане, за да насърчите спокойния сън, или добавете Лавандула към любимия си лосион или базово масло , за да успокоите кожата и да спомогнете за отпускането на сетивата си. След като веднъж използвте етерично масло от Лавандула, ще видите точно защо е предпочитаносред любителите на етерично масло!

тон "СИ" виолетово 

- Етеричното масло от Копайба Органик(Organic Copaiba Oleoresin) е невероятно лек и нежен олеорезин, който нанася по-малко щети на дърветата при добиването му и съдържа повече терапевтични съединения от дестилираното масло. За разлика от повечето други олеорезини, този е маслоразтворим! Органичният Copaiba Oleoresin има сладък, нежен аромат, който е землист с лека балсамова нотка. Може да се използва за облекчаване на болки в ставите и възпалени мускули, свързани с нормалното стареене или износване. Възможностите за затопляне на Organic Copaiba Oleoresin го правят прекрасно допълнение за подпомагане на здравето на дихателните пътища и облекчаване на случайни разстройства на храносмилането.

 

 

Поръчайте своя наниз https://bit.ly/3XYzPLA

поръчайте своя цветен код и музика https://bit.ly/3VQm43D

поръчайте своя наниз, музика и аромат  https://bit.ly/4aNvVLJ

пърочайте своя аромат https://bit.ly/4cKk1UT

 

 

 

Блиц "Над 55"

Смиляна Захариева: Аз съм любимата баба Жената с най-мощния глас на планетата прави бижута и аромати от... музика

прочети още
Списание оосем

Вълшебна песен, наниз и ухание Създадени от гласовитата Смиляна да умиротворяват и насищат живота ни с радост и сполуки

прочети още
Списани Осем

Наниз от мелодията на живота ти Гласът на планетата – Смиляна Захариева, ниже гривни с индивидуалния цветен код на човек, който ни припомня нашата най-дълбока същност

прочети още