Списание оосем

22 май 2024

Вълшебна песен, наниз и ухание

Създадени от гласовитата Смиляна да умиротворяват и насищат живота ни с радост и сполуки


 

 

Вълшебна песен, наниз и ухание
Помните ли как в брой 8/2023 г. ви разказахме за Смиляна Захариева, вписана в Книгата на Гинес като най-мощния глас на планетата, която днес изработва по поръчка накити от музика? Певицата борави с алгоритъм, с който данните на човек (име и дата на раждане) образуват мелодия, а тоновете се свързват с определени цветове. От цветовете Смиляна ниже лична гривна, мелодията става душевната песен, а последното й хрумване е личен парфюм за спокойствие и радост.

С рещнахме се с нея отново и с трепет, присъщ на дете, рисувало за пръв път, тя ни сподели за новите си начинания. И за своите довереници, чийто живот се променил за хубаво, откакто носят накитите, вплели магичните мелодии на певицата.

Все повече дами пожелавали да притежават силата на личния наниз и си го поръчвали, като при всяка влиянието било в различна област на живота. „Моля те, направи ми гривна за любов“ помолила я една от тях. Първоначално певицата махнала с ръка, защото гривна за любов не ù звучало като сериозна задача, но склонила. Внесла в гривната познанията си за музикалните интервали и включила „най-магично-любовните“ от тях.
„Вече имам три любовни истории, започнали дни след като дадената жена слага гривна за любов“, вълнува се приятелката на Списание 8 с гласище за петима. „Имам да ти разправям. Нали си спомняш, че отивах на купон вечерта, когато ти завърши гривната ми за любов? Там го срещнах“, казала ù нейна приятелка.
Връзката на двамата влюбени още е в стихийно развитие, точно като вдъхновението на родопчанката да разширява набора си от изделия, вдъхващи благополучие, красота, обич и блян в дните на притежателите им.

Парфюмът идва в удобна и елегантна опаковка,
за да бъде с вас навсякъде, прибран в дамската ви чанта

Смиляна замислила цялостна трилогия за сетивата. Нещо много лично, съставено от три части – мелодията, която гали слуха; наниза, който съзираме и докосваме с наслада; и най-новото попълнение – личен парфюм, който чрез обонянието ни отвежда в най-присъщото ни мирно вътрешно пространство. За него Смиляна се вдъхновила от книгата „Тайните на натуралната парфюмерия“ на ароматерапевтите и парфюмеристи д-р Елена Николова Маркова и Весела Филева. Свързала се с тях и те я повели по пътеките на най-качествените ухания. Научили я, че истинският парфюм има основа, среда и връх, предоставили ù от маслата, които внасят от Нова Зеландия, Мадагаскар и Австралия, и заедно подбрали кои са най-магичните от тях.


Парфюм от музика  

Всяка буква от името и цифра от датата на раждане има цвят (отговарящ на тон), който Смиляна Захариева старателно нанизва с каристали на личните гривни, които ви представихме миналия път. Накитът има огромна сила, която ни държи в неразривна връзка с нашата най-дълбока същност, а след изобретяването на личното ухание качваме с още едно ниво силата на въздействие на този личен код.

Всеки цвят от наниза присъства вече и в парфюмите, които Захариева като фея вещо събира капка по капка.
„Наредили сме палитрата от 7 цвята, както са седем тоновете в музикалната стълбица. На всеки цвят отговарят по няколко цветя, обагрени в него, чиито масла се използват в парфюма. В лилавата част сред маслата е това от теменужка – изключително тайнствен и въздействащ мирис. Подбрахме масла, в които да има високата женствена нотка, но да вдъхват покой, като парфюмът е на маслена основа от сладък бадем“ – обяснява тя, опиянена от новия занаят.
Замисълът е 16 дни да си лягаме с нежното ухание, като то ни вкарва през алфа-ниво към делта, за да сънуваме и да създадем в ума си спомен за пространство на мир и покой. После, тъй като уханието се е запечатало в ума ни с красиво чувство, когато сме в състояние на гняв, умора, напрежение или досада, можем да се измъкнем оттам, поднасяйки пред носа си малкото флаконче с парфюм.

От нашата чудна събеседничка разбираме, че в различно настроение човек усеща различни нотки от един и същ парфюм: „Ако си приповдигнат – усещаш връхните нотки на мандарината, а когато си по-вглъбен – може би на лавандулата или върбинката, в зависимост от това какво съм подбрала спрямо името ти“.

Така троицата от средства за красив и лек ден е завършена, а Смиляна си е свършила работата на чародейка, орисала доверениците си със сполуки, любов и какви ли не още благини. Потърсете я и си поръчайте гривна, мелодия и парфюм и ще се убедите сами!
 

През октомври Захариева ще пее на сцена точно пред пирамидите в Кайро. Певицата отправя покана към любителски и самодейни народни състави да се свържат с нея, за да отидат там заедно и да разпръснат българска памет на още едно място.

Контакти:
0888 708 294 
smilyanazaharieva@gmail.com

Блиц "Над 55"

Смиляна Захариева: Аз съм любимата баба Жената с най-мощния глас на планетата прави бижута и аромати от... музика

прочети още

Списани Осем

Наниз от мелодията на живота ти Гласът на планетата – Смиляна Захариева, ниже гривни с индивидуалния цветен код на човек, който ни припомня нашата най-дълбока същност

прочети още

Смиляна, жената с най-мощния глас в света, прави бижута от музика Жената Днес

Смиляна Захариева е жената с най-мощния глас на планетата. Гласът й е звучал не само у нас, но и в Сакре Кьор в Париж, в древния пустинен град Петра в Йордания, в свещения храм Тара в Ирландия.

прочети още

В детството ми се научих да получавам обич и топлина от баба ми Смяда

В детството ми се научих да получавам обич и топлина от баба ми Смяда, на която съм кръстена. А комбинацията от две имена - нейното Смяда и на майка й Малана се образува звънкото Смиляна.

прочети още

Уханието на личното име Рецепта за ползване

Музиката разкри нови неподозирани допирни точки до съзнанието. След като чрез способите й достигнахме до цветната схема и музика, заедно с ароматерапевти създадохме ароматния проект" Ухание от музиката". Вечерното ползване на аромата оформи съставките и подбора на парфюмните масла.

прочети още

Запознанство с Квадратът на Питагор нумерологичният ключ на душата

Приятното ми запознанство с Квадратът на Питагор нумерологичният ключ на душата, приятна статия за многохилядната публика страницата Повече за интерсения прочит за "Бижута от музиката" и теми разширяваще съзнанието ни, може да прочетете в https://5itagor.com

прочети още

Тайнството на личната мелодия

МУЗИКАТА - тайното докосване до душата.

прочети още

Наниз от мелодията на живота ти

Наниз от мелодията на живота ти Гласът на планетата – Смиляна Захариева, ниже гривни с индивидуалния цветен код на човек, който ни припомня нашата най-дълбока същност

прочети още

Музиката в името ни

Музиката в името ни, пряка връзка със спокойното детство.

прочети още

Магията на името

Името, то е нашата визитка, нашия спомен, нашата връзка в онова време, за което нямаме реален образ.

прочети още

Певицата Смиляна Захариева постигна невероятните 143.8 децибела!

Стриктните изисквания на Гинес не отказаха българката с най-мощния глас

прочети още

Смиляна Захариева пее с рекордна за света сила на Живо пред "Списание 8 !

Смиляна Захариева пее с рекордните 130 децибела! Срещнете я на "Списание 8 НА ЖИВО"!

прочети още

Музиката - дълбоката връзка към спомените и подсъзнанието

Връзката с подсъзнанието е във властовите възможности на музиката. Сложна тема с красива връзка към спомените.

прочети още

Живи музикални предмети

Чрез музикално-математическият алгоритъм се разкриват неподозирани нови възможности – послания и истини, цветове, музика, аромат скрити в личното ни име. В наши дни все по-често говорим за енергия, вибрации, вътрешна творческа посока. Като музикант открих, че в музиката се крие ключ с огромна енергия. Източник, извиращ от самите нас. 

прочети още

Цветовете като вътрешно огледало на характера

Цветовете притежават специфична енергия, която може лесно да определим през погледа на физиката, психологията и музиката. Тази енергия е вътрешно, скрито огледало на нашия характер и моментни състояния. Парапсихологията твърди, че дори аурата ни има свой собствен цвят, който ни откроява един от друг.

прочети още

Живи предмети

Живи предмети В наши дни все по-често говорим за енергия, вибрации, вътрешна творческа посока. Как да ги открием, да ги увеличим по естествен начин, да сме смели и креативни ?

прочети още

Живата енергия от името

Живата енергия от името е продукт от точния алгоритъм и познания на музиката

прочети още