Музиката - дълбоката връзка към спомените и подсъзнанието

Музиката - дълбоката връзка към спомените и подсъзнанието

Когато се запознах с музикалния алгоритъм и превръщах букви в ноти, ноти в цветове , цветове в бижута, картини, парфюми ....нещото ми изглеждаше като забавна игра. 

Не подозирах, че съм бръкнала толкова дълбоко в материя, която може да върне съзнанието към приятните спомени от детството.

Защо приятни ? Ще си говорим за честота на мозъчни вълни!

Сложна и красива тема, която музиката владее лесно. 

Името ни е вибрация, а музиката в него крие огромна енергия.

Терапевтичния инструмент е с дълъг кадифен звук, увличащ съзнанието.

Освен, че е в полезните 432 hz., звукът на арфата влияе на съзнателно и подсъзнателните вълни - Алфа, Тета  и Делта честоти.

Това са полезните за човек честоти, когато тялото е спокойно и в релакс.

Ако в това спокойно състояние на тялото се поднесе терапевтична музика, дишане, визуализация на мисълта, то прехода от Алфа към Тета към Делта честоти ще са по-продължителни и  вратата към новите творчески възможности за увеличаване на скрития творчески потенциал е на 100%.

Тета честота е вратата към подсъзнанието и мястото към заложбите, креативното мислене вътре в нас . Тета честота може да се удължим волево, за да може организма сам да се самопочисти и излекува.

В ранна детска възраст използването на лична терапевтична мелодия носи огромни ползи на крехкото съзнание към спомени с живи връзки към уютното пристанище на детството и бебешкия сън.

Мозъка с готовност ще посочи наученото от детството и ще отведе съзнанието в правилната полезна честота.


Знаете ли, че деца :

 от 0 до 5 м са в Делта честота 

до 7 в Тета честота 7-9 години Алфа честота 

едва на 20 години Бета честота 


Представете си, да сте гневни / в Бета 2  състояние / и да изкрещите на детето си, когато то е в честотите на спокойствие, отнесеност и съвсем  друга реалност .Директно влияете на подсъзнанието, а от там произлизат травмите от детството. 

 

Подарете спомен на децата си и релакс лична мелодия за себе си .

Ползите ще откриете сами.


Наниз от мелодията на живота ти Гласът на планетата – Смиляна Захариева, ниже гривни с индивидуалния цветен код на човек, който ни припомня нашата най-дълбока същност

прочети още
Музиката в името ни
31 октомври 2022

Музиката в името ни, пряка връзка със спокойното детство.

прочети още
Магията на името
31 октомври 2022

Името, то е нашата визитка, нашия спомен, нашата връзка в онова време, за което нямаме реален образ.

прочети още

Стриктните изисквания на Гинес не отказаха българката с най-мощния глас

прочети още

Смиляна Захариева пее с рекордните 130 децибела! Срещнете я на "Списание 8 НА ЖИВО"!

прочети още

Музикално-математическият алгоритъм разкрива неподозирани нови възможности – послания и истини, скрити в личното ни име. В наши дни все по-често говорим за енергия, вибрации, вътрешна творческа посока. Като музикант открих, че в музиката се крие ключ с огромна енергия. Източник, извиращ от самите нас. 

прочети още

Цветовете притежават специфична енергия, която може лесно да определим през погледа на физиката, психологията и музиката. Тази енергия е вътрешно, скрито огледало на нашия характер и моментни състояния. Парапсихологията твърди, че дори аурата ни има свой собствен цвят, който ни откроява един от друг.

прочети още
Живи предмети
9 ноември 2021

Живи предмети В наши дни все по-често говорим за енергия, вибрации, вътрешна творческа посока. Как да ги открием, да ги увеличим по естествен начин, да сме смели и креативни ?

прочети още

Живата енергия от името е продукт от точния алгоритъм и познания на музиката

прочети още